Μαθήματα Adobe Dreamweaver με πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

Παρουσίαση

•  Adobe Dreamweaver, για πλήρη ενημέρωση για το μάθημα, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση παρακάτω.

Εκπαιδευτικές
Eνότητες

41

Ασκήσεις
Εφαρμογές

142Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μάθημα που έχεις επιλέξει, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση στα αριστερά.

Πιστοποίηση
η πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π παρέχεται με την πλήρη παρακολούθηση του μαθήματος και αναγνωρίζεται στην Ελλάδα.

Certified Instructors

Οι καθηγητές της FACEtoFACE® διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα. Διακρίνονται για το πνεύμα συνεργασίας που απαιτείται σε οποιαδήποτε μαθησιακή διαδικασία, καθώς και για τις αυξημένες, επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Το αίσθημα ευθύνης που τους διέπει απαιτεί ανεπτυγμένες οργανωτικές ικανότητες τις οποίες και βελτιώνουν καθημερινά επί το έργον, υποστηρίζοντας τους σπουδαστές με εφαρμογή πρακτικών παραδειγμάτων και βοηθώντας στην εμπέδωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουν να συντονίζουν το ρυθμό του κύκλου μαθημάτων, καθώς και να ελέγχουν την πρόοδο του κάθε σπουδαστή. Το σύστημα εκμάθησης FACEtoFACE® αποδίδει σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, οπτικούς, ακουστικούς, θεωρητικούς ή πρακτικούς και δεν υπάρχει συγκεκριμένο ηλικιακό προφίλ, στο οποίο να απευθύνεται.

οι καθηγητές της FACEtoFACE® διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα.

Περιεχόμενα Διδακτέας Ύλης

α/α Τίτλοι Κεφαλαίων
1 Εισαγωγή στο Dreamweaver
2 Γραμμές εργαλείων document
3 Προετοιμασία τοποθεσίας ιστού
4 Ορισμός τοπικής τοποθεσίας
5 Δημιουργία και αποθήκευση νέας σελίδας
6 Εξερεύνηση εργαλείων
7 Τίτλος σελίδας
8 Καθορισμός φυλλομετρητή
9 Eισαγωγή και μορφοποίηση κειμένου
10 Στοίχιση και εσοχές κειμένου
11 Προσθήκη ειδικών χαρακτήρων
12 Εισαγωγή εικόνας φόντου
13 Εισαγωγή εικόνας από το πάνελ assets
14 Ροή Κειμένου Γύρω από εικόνες
15 Εισαγωγή Κινούμενων εικόνων Flash
16 Δημιουργία συνδέσμων
17 Δημιουργία εικονοχαρτών
18 Σχεδιασμός με πίνακες
19 Ταξινόμηση πίνακα
20 Ένθετοι πίνακες
21 Εικόνα Ίχνους
22 Δημιουργία CSS φύλλων στιλ
23 Δημιουργία στοιχείου βιβλιοθήκης
24 Δημιουργία πλαισίων
25 Δημιουργία φόρμας
26 Αλληλεπίδραση με το χρήστη
27 Έλεγχος φυλλομετρητή
28 Δημιουργία αναδυόμενου μενού
29 Εργαλείο Spry Tabbed Panels
30 Επικύρωση φόρμας
31 Πάνελ files
32 Προσθήκη φακέλων σε τοποθεσία
33 Σύνδεση απομακρυσμένου διακομιστή
34 Ανέβασμα και συγκάλυψη αρχείων
35 Εύρεση και αντικατάσταση
36 Έλεγχος ορθογραφίας
37 Δημιουργία AP στοιχείων
38 Κάνναβος, χάρακας, οδηγός
39 Συμπεριφορά σε AP στοιχεία
40 Επέκταση εγκατάστασης
41 Εισαγωγή Ταινιών Quicktime

H παραπάνω διδακτέα ύλη αποτελεί αποκλειστικό περιεχόμενο του Ομίλου FACEtoFACE.

Στόχοι

•  Στόχοι εκπαιδευτικών συναντήσεων για την εκμάθηση του Adobe Dreamweaver:


Στόχος της 1ης εκπαιδευτικής συνάντησης είναι να εισαχθείς στο περιβάλλον του Adobe Dreamweaver και να μάθεις να χειρίζεσαι τις γραμμές εργαλείων εγγράφων, προτού περάσεις σε βασικά θέματα προετοιμασίας τοποθεσίας ιστού για τις ιστοσελίδες που θα μάθεις να σχεδιάζεις. Ο ορισμός τοπικής τοποθεσίας και η δημιουργία και αποθήκευση νέας σελίδας θα σε απασχολήσουν στις ασκήσεις που θα κληθείς να παρακολουθήσεις στα πλαίσια αυτής της ενότητας.

Στη 2η εκπαιδευτική συνάντηση θα εξερευνήσεις τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα και η διαμόρφωση του τίτλου της σελίδας είναι μερικά από τα θέματα που θα παρακολουθήσεις στα πλαίσια της 2ης συνάντησης, με τον καθορισμό του φυλλομετρητή να θεωρείται βασικό μέρος της σχεδιαστικής διαδικασίας. Μαθαίνοντας να εισαγάγεις και να μορφοποιείς κείμενο για τη σελίδα σου, θα περάσεις, στη συνέχεια, στις εντολές στοίχισης και τοποθέτησης εσοχών στο κείμενό σου, με πληθώρα πρακτικών εφαρμογών.

Στην 3η εκπαιδευτική συνάντηση θα σχοληθείς με την προσθήκη ειδικών χαρακτήρων και η εισαγωγή εικόνας φόντου είναι μερικά από τα θέματα που θα κληθείς να μάθεις να χρησιμοποιείς αποδοτικά, προτού περάσεις στην εισαγωγή εικόνας από το πάνελ των στοιχείων και κατανοήσεις τον τρόπο χειρισμού της ροής κειμένου γύρω από τις ασκήσεις. Επιπροσθέτως, η εισαγωγή κινουμένων εικόνων Flash είναι ένα κομμάτι της ύλης που θα σου κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον.

Η 4η εκπαιδευτική συνάντηση έρχεται ως επιστέγασμα της προσπάθειας να μάθεις να δημιουργείς συνδέσμους, να δημιουργείς εικονοχάρτες και να σχεδιάζεις με πίνακες. Η ταξινόμηση πίνακα και η χρήση ένθετων πινάκων είναι μερικά ακόμη από τα θέματα που θα μάθεις να χειρίζεσαι στα πλαίσια της εκπαιδευτικής συνάντησης.

Στην 5η εκπαιδευτική συνάντηση, θα ασχοληθείς με θέματα χρήσης ιχνογράφησης, αλλά και δημιουργίας CSS φύλλων στιλ, εργαλεία που θα σου δώσουν την ευχέρεια να πραγματοποιείς πιο σύνθετες δημιουργίες κατά τη διάρκεια της σχεδίασης. Δημιουργώντας στοιχεία βιβλιοθήκης και πλαίσια για τα στοιχεία της σελίδας σου, θα είσαι σε θέση να ανατρέχεις σε αυτά όταν χρειαστεί, ενώ θα μάθεις και να δημιουργείς φόρμα, κάνοντας τη σελίδα σου σύγχρονη και διαδραστική.

Στην 6η εκπαιδευτική συνάντηση θα μάθεις να αλληλεπιδράς με το χρήστη, ελέγχοντας το φυλλομετρητή και δημιουργώντας αναδυόμενο μενού για τις ανάγκες της σελίδας που σχεδιάζεις. Το εργαλείο του αναδυόμενου μενού μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και καλαίσθητο, στην προσπάθειά σου να μειώσεις το χώρο και να κρατήσεις τον επισκέπτη. Η επικύρωση φόρμας είναι ένα από τα εργαλεία που θα μάθεις να χειρίζεσαι με τις ασκήσεις που ενσωματώνονται στην ύλη.

Στην 7η εκπαιδευτική συνάντηση θα μάθεις να χρησιμοποιείς το πάνελ των αρχείων, να προσθέτεις φακέλους σε τοποθεσία και συνδέεις απομακρυσμένο διακομιστή για τις λειτουργικές ανάγκες της εργασίας σου. Μαθαίνοντας να ανεβάζεις και να συγκαλύπτεις αρχεία, θα είσαι σε θέση να περάσεις, στη συνέχεια, σε απλές εντολές εύρεσης και αντικατάστασης και ελέγχου ορθογραφίας που σίγουρα θα έχεις συναντήσει και σε άλλες εφαρμογές.

Στην 8η εκπαιδευτική συνάντηση θα μάθεις να δημιουργείς στοιχεία AP, να χρησιμοποιείς τον κάνναβο, το χάρακα και τον οδηγό και να χρησιμοποιείς επεκτάσεις εγκατάστασης για πιο προχωρημένες και προσαρμόσιμες λειτουργίες στη σελίδα σου. Η εφαρμογή Quicktime αναλύεται διεξοδικά σε μάθημα της εκπαιδευτικής συνάντησης.

Η 9η εκπαιδευτική συνάντηση θα σε βοηθήσεια να μάθεις τη δημιουργία site, ώστε να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στο χειρισμό ενός ευρέως χρησιμοποιούμενου λογισμικού στον τομέα του.

Κατά τη 10η εκπαιδευτική συνάντηση, θα ολοκληρώσεις τη σελίδα που άρχισες να δημιουργείς στα πλαίσια προηγούμενης εκπαιδευτικής συνάντησης.

Στα πλαίσια της 11ης συνάντησης, θα μπεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις ένα τουριστικό site με θέμα την Ικαρία.

Η τελευταία εκπαιδευτική συνάντηση θα σου δώσει τη δυνατότητα να μάθεις να δημιουργείς ένα site με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία, όπως είναι ένα ψυχαγωγικό πάρκο.

Η 13η συνάντηση θα σου δώσει τη δυνατότητα να προτείνεις ένα site προς υλοποίηση.

Η 14η συνάντηση θα σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις το site που ξεκίνησες να υλοποιείς.

Η 15η συνάντηση θα σε βοηθήσει να κάνεις μια γενική επανάληψη και να υλοποιήσεις μια τελική εργασία για την ολοκλήρωση των μαθημάτων.


•  Adobe Dreamweaver CC: Διδάσκεστε στη τελευταία έκδοση του λογισμικού.


συνοπτική παρουσίαση των Στόχων του μαθήματος καθώς και της έκδοσης του λογισμικού.

Διάρκεια Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης

•  Ενάρξεις:


Διάρκεια Εκπαίδευσης


=

48 ώρες

Άμεσες ενάρξεις εργαστηριακών μαθημάτων, κάθε εβδομάδα. Ξεκινάς άμεσα, δεν περιμένεις να συμπληρωθεί ομάδα υποψηφίων και σε καμία περίπτωση δε σου ζητείται προκαταβολή ή άμεση εξόφληση των διδάκτρων σου.

•  Χρονοδιάγραμμα:


4 Εβδομάδες


=

3 φορές x 4 ώρες


6 Εβδομάδες


=

2 φορές x 4 ώρες


8 Εβδομάδες


=

3 φορές x 2 ώρες

•  Ζώνες Παρακολούθησης:


Extra Ώρες Σχεδίου: Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις, εντελώς δωρεάν extra ώρες χωρίς καμία επιβάρυνση στο Εκπαιδευτήριό μας, με την καθοδήγηση του καθηγητή σου, εντός 2 μηνών από την την ημέρα έναρξης των μαθημάτων σου. Ο σκοπός των επιπλέον ωρών εξάσκησης είναι, είτε πρακτική εξάσκηση σε σχέδια, ή χρειάζεσαι επαναλήψεις επί της διδασκόμενης ύλης.

Αναπλήρωση: Σου παρέχουμε δυνατότητα δωρεάν αναπλήρωσης μαθήματος σε περίπτωση που αδυνατείς να παρευρεθείς στο μάθημα, καθώς μπορείς να το αναπληρώσεις έπειτα από σχετική συνεννόηση με τον καθηγητή σου.


διαμόρφωσε με συμβούλους τους καθηγητές το πρόγραμμα διδασκαλίας, βασισμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. Μπορούμε να υλοποιήσουμε το χρονοδιάγραμμα που αναζητάς με γνώμονα τις δικές σου απαιτήσεις.

Ενδεικτικές Εισηγήσεις

Εισαγωγή

Εκκίνηση του Autocad και Περιβάλλον 3D Modeling.

Γνωριμία με το περιβάλλον Drafting & Annotation.

Γραμμές Εργαλείων Toolbars.

Εντολές Clean Screen & ribbon.

H λίστα βίντεο εισηγήσεων θα είναι πλήρως ανανεωμένη μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
Για δοκιμή ενδεικτικού demο, επισκεφθείτε μας στα γραφεία του Ομίλου FACEtoFACE σε ΑΘήνα, Δάφνη και Μαρούσι.
First slide First slide First slide
Third slide Third slide Third slide
Fourth slide Fourth slide Fourth slide

Φόρμα Επικοινωνίας

Απαιτείται Όνομα.
Απαιτείται τίτλος μαθήματος.
Απαιτείται έγκυρο Email.
Απαιτείται Τηλέφωνο.
Απαιτείται Μήνυμα.
Απαιτείται Απάντηση.
Απαιτείται η αποδοχή των κανονισμών.
Eπαγγελματικά μαθήματα, με παγκόσμιες πιστοποιήσεις
Προηγούμενο Επόμενο